Meryem Uzerli, makyajsız hali ile takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, makyajsız hali ile takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Meryem Uzerli, tatil için gittiği Maldivler’den paylaştığı video ile takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

blank

“MAKYAJ DOLANDIRICILIK SAYILMALI”

Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşım yapan Meryem Üzerli, sıfır makyajıyla takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Bazı takipçileri Meryem Uzerli’yi tanıyamadı. Uzerli’nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, “Ya makyaj gerçekten dolandırıcılık sayılmalı.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Her halinizle güzelsiniz maşallah.” yorumunu yaptı.

FİZİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRMIŞTI

Instagram hesabından bikinili paylaşımını paylaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli adeta takipçilerini mest etmişti. Meryem Uzerli yeşil bikinisiyle takipçilerinden tam not almıştı. Uzerli’nin bir takipçisi paylaşıma, “Meryem hanım sizi ekranlarda görmek istiyoruz artık.” yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, “Fizik 10 güzellik 10 tam anlamıyla dört dörtlüksünüz.” yorumunu yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.