Meryem Uzerli, kızının bakıcısının kaçmasının ardından, Berlin’in yolunu tuttu

Meryem Uzerli, 3 yaşındaki kızının bakıcısının kaçmasının ardından, Berlin’in yolunu tuttu.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisiyle ekrana dönen Meryem Uzerli, Atatürk Havaalanı’nda görüntülendi.

Milliyet’in haberine göre; Özel işleri nedeniyle doğup büyüdüğü Berlin’e gideceğini söyleyen oyuncu, muhabirlerin ısrarı üzerine açıklama yaptı. Yolculuğunun sebebinin üç yaşındaki kızı Lara’ya yeni bakıcı aramak olduğunu anlatan Uzerli, “Bakıcımız terör olaylarını bahane edip, ülkesine geri gitti. Beni zor durumda bıraktı” diye konuştu.

“HİÇBİR ZAMAN EVLİLİK DÜŞÜNMEDİM”

Uzerli, İstanbul’da kalan kızını da ablasına emanet ettiğini söyledi. Özcan Deniz ve Aslı Enver’le başrolleri paylaşacağı yeni filmle ilgili olarak çalışmalara başladıklarını anlatan oyuncu, heyecanlı olduğunu söyledi. Muhabirlerin, “Yeni yılda evlilik olur mu?” sorusuyla şaşıran Uzerli, “Hiçbir zaman evlilik düşünmedim ki, şimdi düşüneyim!” diye karşılık verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.