Meryem Uzerli, kızı Lara’yla birlikte ütü yaptı

Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide izlediğimiz Meryem Uzerli, devam eden bir dizinin kadrosuna girmiş olmasına rağmen oyunculuğu ve güzelliğiyle kendisini bir kez daha ispatladı.

Uzerli, bir yandan yoğun bir tempoda koştururken bir yandan da Can Ateş’le olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Lara’yla ilgileniyor. Kızının fotoğrafını uzun bir süre sosyal medya hesabından paylaşmayan Uzerli, şimdilerde bu kararından vazgeçmiş görünüyor. Vakit buldukça kızıyla geçirdiği keyifli anlara dair paylaşımlarda bulunan Meryem Uzerli’nin son paylaşımı ise takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

Ana kızın birlikte ütü yaparken görüldüğü karede oyuncak ütü masasıyla oynayan Lara annesinin hareketlerini taklit ediyor. Meryem Uzerli bu kareyi bir kalp emojisiyle paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.