Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile yıldızı parlayan Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu. Çiçeği burnunda anne Uzerli, sosyal medya hesabından bebeğiyle paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu bebeğinin babasını sır gibi saklıyor.

Birçok başarılı yapımda rol almış olan Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’i Meryem Uzerli 5 aylık hamileyken sevenlerine yeniden anne olacağının müjdesini vermişti. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Uzerli, geçtiğimiz gün ikinci bebeğini de kucağına aldı.

Sevgilisi Can Ateş’ten dünyaya kızı Lara’dan sonra anne olma heyecanını bir kez daha yaşadı ve müjdeli haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Doğumdan sonra çektirdiği pozları paylaşan Uzerli, ‘En sevdiğim Lily Koi… Lara Jemina, baban ve ben ailemize katıldığın için çok mutluyuz’ ifadelerini kullandı. Uzerli’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.