Meryem Uzerli, hesabından eski erkek arkadaşıyla fotoğraflarını silerken hızını alamadı

Alp Özcan’la yollarını ayıran Meryem Uzerli, hesabından eski erkek arkadaşıyla fotoğraflarını silerken hızını alamadı!

Alp Özcan’la yollarını ayıran Meryem Uzerli, hesabından eski erkek arkadaşıyla fotoğraflarını silerken hızını alamadı! Güzel oyuncu, Özcan’ı takipten çıkardı.

Akşam’da yer alan habere göre Alp Özcan ile evlenecekleri konuşulurken sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Meryem Uzerli, sevgilisini hayatından tamamen çıkardı. Can Ateş ile yaşadığı olaylı birliktelik sonrasında Alp Özcan ile temiz bir sayfa açan Uzerli’nin bu mutluluğu da kısa sürdü. Geçen aylarda ayrılık kararı alan Uzerli, Alp Özcan’ın yüzünü dahi görmek istemiyor!

Kendisine ilgi göstermediği için işadamıyla ayrıldığı konuşulan güzel oyuncu, eski erkek arkadaşını takip etmekten vazgeçti! Daha önce birlikte çekildikleri fotoğrafları silerek ayrılık konusunda kararlı olduğunu gözler önüne seren Uzerli’nin yakın çevresine ise eski erkek arkadaşıyla bir daha görüşmek istemediği söylediği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.