Meryem Uzerli ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine dahil oldu

Meryem Uzerli, fenomen dizi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisine katılma kararı aldı. ‘Gecenin Kraliçesi’ dizinde hayal kırıklığı yaşayan Meryem Uzerli, uzun bir aranın ardından setlere dönüyor.

AĞUSTOS’TA KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Meryem Uzerli, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin ekibine katıldı. Uzerli başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizinin yeni bölümleri için Ağustos’un ikinci haftasında kamera karşısına geçecek. Öte yandan Sanem Çelik de dizinin kadrosuna katılacak.

DENİZ ÇAKIR AYRILMIŞTI

Sezonun en çok izlenen dizilerinden ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadın başrolünü Oktay Kaynarca ile paylaşan Deniz Çakır, Oktay Kaynarca ile aşkı bitince Eşkiya Hükümdar Olmazdan da ayrılmıştı. Oktay Kaynarca ile gerçek hayatta ilişki yaşayan ve dizide karı-kocayı canlandıran çift, gerçek hayatta yolları ayırınca, Deniz Çakır dizideki rolünden de ayrıldı. Deniz Çakır’ın diziden ayrılması ile yeni başrol oyuncusu aranmaya başlanıyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.