Meryem Uzerli bu kez de düşük reytingler nedeniyle zor günler geçiriyor

Muhteşem Yüzyıl dizisinden ‘tükenmişlik sendromu’ nedeniyle ayrılan Meryem Uzerli bu kez de düşük reytingler nedeniyle zor günler geçiriyor. Üstelik reytingler öyle böyle düşük değil, sokağa çıktığınızda izleyicisini zor bulabileceğiniz diziler bile Gecenin Kraliçe’sine kök söktürüyor.

‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinde ilk bölümdeki cesur sahnelere rağmen bir türlü istediği başarıyı yakalayamaması nedeniyle morali bozuk olan Meryem Uzerli, bu kez de indirim talebiyle sarsıldı. Kulislerde konuşulanlara göre; bölüm başı 170 bin lira alan güzel oyuncu, 13 bölüm ücreti olan 2 milyon 200 bin lirayı peşin almıştı. Yeni bölümler için kanal 50 bin lira indirim teklif etti. Kötü günler geçiren Uzerli, teklifi kabul etmedi ve kısa bir süre dinlenmek için Almanya’ya gitmek istedi. Ancak yapım şirketi buna izin vermeyince morali bozuk bir şekilde çekimlere devam etmek zorunda kaldı.

Durumun en acı tarafı ise haftalık 170 bin lira kazanan Meryem Uzerli’nin Kanal 7’de yayınlanan bölüm çekim maliyeti 100 bin TL olan “ELİF” dizisiyle yarışıyor olması.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.