Meryem Uzerli bu defa doğaya döndü

Kısa bir süre önce Cannes Film Festivali’nde boy gösteren ve ünlü isimlerle birlikte çekilmiş selfielerini sosyal medya hesabından paylaşan Meryem Uzerli bu defa doğaya döndü.

Türk seyircisinin ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıdığı ve sonrasında işleri istediği gibi gitmeyen Meryem Uzerli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını özel hayatına dahil ediyor.

Son zamanlarda yüzüne estetik operasyon yaptırdığı yönünde haberlerle karşımıza çıksa da Uzerli, hesabından paylaştığı son karelerle makyajlı ve ışıltılı görüntüsünün ötesinde bir çizgiyle takipçilerinin karşısına çıktı. Olabilecek en doğal haliyle çekilmiş kareleri takipçileriyle paylaşan Uzerli çok sayıda beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.