Meryem Uzerli, Beyrut’ta ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi

Meryem’in ödül heyecanı… ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisiyle şöhreti Arap dünyasına da sıçrayan Meryem Uzerli, Beyrut’ta ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi. Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen Beyrut Uluslararası Ödül Töreni (BIAF) önceki akşam yapıldı. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynadığı Hürrem Sultan rolüyle Arap dünyasında hatırı sayılır hayran kitlesi edinen Meryem Uzerli, “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. Oyuncuya gecede evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Alp Özcan eşlik etti. Sunucu Uzerli’yi sahneye “Sıradaki ödülümüze layık olan, kalbimi çalan, 17 farklı ülkede 400 milyon hayranı olan, Meryem Uzerli” olarak davet etti. Kısa bir konuşma yapan oyuncu, “Bir aktris olarak her zaman doğrudan oynadığım karakterler olmaya çalıştım. Farklı rollerin içine uydum ve bu ödül de işte karşılığıdır. Bu ödülü dünyanın her yerinde kendi şanslarını bekleyen tüm genç ve yetenekli aktörlerle paylaşıyorum” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.