“Meryem” de bu hafta işler iyice karışıyor

“Savaş, hiç seçim yapmak zorunda kalmadı, Şimdi kalacak!”

Kanal D’nin her çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen ve büyük bir ilgi ile izlenen dizisi “Meryem” de bu hafta işler iyice karışıyor. Oktay’ın ölümü ile sarsılan Meryem ve Savaş için yepyeni bir dönem başlamaktadır. Kazada öldüğü sanılan Oktay oysaki ölmemiş, Derin ve annesi Şahika sayesinde çok daha tecrübeli olarak geri dönmüştür. Oktay bu ikinci hayatı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu kez çok daha fazla yaşama aşkı ile doludur.

Oktay’ın geri dönüşü hangi dengelerin değişmesine sebep olacak? Derin, Şahika ve Oktay’ın arasına neler oluyor? Savaş’ın mecbur kalacağı seçim ne? Nasıl sonuçlanacak?

Meryem yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.