Meryem, Altın Kelebek Ödülleri’ne 7 dalda aday oldu

Yayınlandığı günden bu yana zirveden inmeyen Kanal D’nin sevilen dizisi, “Meryem”, 44. Altın Kelebek Ödülleri’nde 7 dalda aday oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem, “En İyi Dizi”, “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Erkek Oyuncu”, “En İyi Yönetmen”, “En iyi senaryo”, “En İyi Dizi Müziği”, “En İyi Dizi Çifti” dallarında “ 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne aday oldu.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği ,başrollerinde : Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Uğur Çavuşoğlu, Serenay Aktaş ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı, Emre Özdür’ün süpervizörlüğünde senaryosunu Meryem Gültabak ile İlke Gürsoy ‘un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ ın yaptığı; MERYEM’in yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturuyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.