Merve Özbey, kendisine gelen gıdı yorumuna sessiz kalmadı!

Taze gelin Merve Özbey isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir kına gecesi düzenleyen popçu Merve Özbey, bir takipçisinin ‘Gıdın çıkmış‘ yorumuna ateş püskürdü. Meve Özbey, “Ama insanların herhangi bir eksikliği ile dalga geçmek günahtır yapmayın.” ifadelerini kullandı.

blank

Merve Özbey ‘Gıdın çıkmış’ yorumuna şu sözlerle isyan etti:

“Evet alıştım, alıştık bir çoğumuz… Herkesin istediği her şeyi konuşma hakkına sahip olmasına. İlginçtir ki şahsım adına kimseye kötü bir şey söylemeye çalışırken kötü düşünmemeye çalışırken, sadece telefon ya da pc başında insanlarla alakalı yorum yapmak bu kadar kolay olmamalı… Ben insanım kilo alırım, kilo veririm bu benim hür iradem. Ama insanların herhangi bir eksikliği ile dalga geçmek günahtır yapmayın. Ben bu konularla alakalı güçlü olabilirim ama başkası için yapacağınız herhangi bir yorum travma sebebi olabilir. Günahına girmeyin”

https://www.youtube.com/watch?v=FUTTSbG4dgQ

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.