Merve Özbey hayırsız evlat mı?

Müzikal kariyerinde yedi yılı geride bırakan ve meslek hayatına ünlü isimlere vokalistlik yaparak başlayan Merve Özbey hakkında ağır sözler söylendi.

Yoğun bir iş hayatına sahip olan ünlüler için ailesini ihmal ediyor gibi söylemler ortaya atılıyordu. Bu ünlerler arasında Merve Özbey’de yer alıyor. Bir süredir babası rahatsız olan Merve Özbey babasının sağlık sorunlarıyla ilgilenmediği sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

“Hayırsız evlat”

Merve Özbey uzun süredir babasının hastalığıyla mücadele verdiklerini ve şu son günlerde zorlu süreçten geçtiklerini ve kimseye ihtiyaç duymadıklarını belirtti. Ailesi için her şeyi yapabileceğinin altını çizen Merve Özbey fedakar tavrını ortaya koydu ve ardından şu sözleri söyledi:“Bilinsin isterim ki, sohbetinizi keyiflendirmek adına benden size “HAYIRSIZ EVLAT” hikayesi çıkmaz…” dedi. Ünlü olmanın bedeli bu kadar ağır olduğunu yaşamış olan Merve Özbey hastalıkla mücadele verirken gerekli olan tek şeyin saygı ve dua etmek olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.