Merve Özbey, evlilik heyecanını Best FM’de Yasemin Şefik’e anlattı!

“Devran” isimli yeni albümüyle Merve Özbey, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Sevilen şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu.

Ocak ayında Kenan Koçak ile dünya evine girecek olan Merve Özbey, “Düğün gününü önceden aldık. Herkes çok az kaldı diyor. Daha aylar var ama düğün işleri böyleymiş. Ben henüz bir şey anlamadım. Dört ay var. Kimsenin gönlü kırılmasın diye şimdiden davetiyeleri hazırladım. Ancak kına çok kalabalık olacak. h” diyerek heyecanını dile getirdi. Yasemin Şefik’in “Düğün tamam da evlenme teklifi nasıl oldu?” sorusu üzerine Özbey; “ Henüz evlenme teklifi yok. Yani Evlenme teklifi olmadı. Biz konuştuk ve bir anda düğün günü aldık.. Belki düğünden önce evlenme teklifi yapar.” diyerek kahkaha attı.

blank
Yasemin Şefik – Merve Özbey

MERVE ÖZBEY’DEN ARABESK ALBÜM GELİYOR!

Son klibi “Yaramızda Kalsın” ile en çok dinlenen ve izlenenler arasında yer alan Merve Özbey; “Arabesk albüm hazırlıyoruz. Hem çok iyi bildiğiniz arabesk şarkılar ve yeni arabeskleri dinleyicilerle buluşturacağım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.