Merve Dizdar doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na armağan ediyor

TRT 1’de yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncusu Merve Dizdar, doğum günü vesilesiyle anlamlı bir kampanya başlattı. Dizdar, sevenlerinden hediye yerine Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış istedi.

‘Masumlar Apartmanı’ dizisinin ‘Gülben’i Merve Dizdar, 25 Haziran’daki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutluyor. Ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı. Dizdar, İyilik Paylaş platformundan duyurusu yapılan kampanyayı sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

blank

GELİN ENGELLERİ BİRLİKTE ORTADAN KALDIRALIM!

35. yaşına girmeye hazırlanan Merve Dizdar, takipçilerine ve yakınlarına şöyle seslendi: “Bu yıl doğum günümün daha farklı bir anlamı olsun istedim. Bunun için bu özel günümü sizlerin de değerli destekleriyle, Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaşmaya karar verdim. Cerebral Palsy, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur ve Cerebral Palsy’li bireyler, ömür boyu eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyar. Gelin hep birlikte Cerebral Palsy’li çocuklarımız için engelleri ortadan kaldıralım!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.