Merve Boluğur’un Yıldız Tilbe’nin sahnesinde şarkı söylemeye çalışması olay oldu

Oyunculuğu bıraktıktan sonra şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur, Yıldız Tilbe’nin sahnesinde geçtiğimiz ay çıkardığı “Şşşşşşttttt” şarkısını okudu. Seyirci tepkisiz kalınca “Hadi canlanın, abi biraz ayağa kalkın!” diyerek seslenen Boluğur, beklediği reaksiyonu yine alamadı.

YouTube video

Bir süredir ekrandan uzak olan ve bunun yanı sıra YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur, geçtiğimiz haziran ayında “Şşşşşşttttt” adlı şarkısını çıkarmıştı.

34 yaşındaki Boluğur, dün akşam Alaçatı’da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk oldu. Yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur, seyirciden beklediği reaksiyonu alamadı.

Ünlü isim, “Hadi canlanın, abi biraz ayağa kalkın!” dedi ama yine de olmadı. Boluğur’un o anları sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.