Merve Boluğur’un kolyesinin sırrı ne?

Güzel oyuncu Merve Boluğur’un Instagram hesabında paylaştığı sosyal medyada tartışma yarattı.

Murat Dalkılıç’la boşanacakları konuşulan Merve Boluğur’un bugün Instagram’dan paylaştığı fotoğraf olay oldu. Fotoğrafta kolyesinin ucundaki “M” harfi dikkat çekti. Merve Boluğur’un takipçileri şu soruyu sordu: O “M” Merve’nin mi Murat’ın mı “M”si?

blank

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç arasındaki sular durulmuyor. Merve Boluğur Murat Dalkılıç’ın çekeceği filmde oynamayı reddedince Murat Dalkılıç da rolü eski sevgilisi Ekin Türkmen’e vermişti.

EVLERİ AYIRDILAR MI?

Öte yandan Merve Boluğur’un evleri ayırdığı Etiler’den ev baktığı da konuşuluyor. Ayrıca Merve Boluğur’un kısa bir süre önce uzun saçlarını kısacık kestirmesi de evliliğinde mutlu olmadığına yorumlanmıştı.

Merve Boluğur Murat Dalkılıç’ın doğum gününü de kutlamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.