Merve Boluğur’la Murat Dalkılıç artık iki düşman oldu

Önceki akşam Merve Boluğur ile eğlenen Oğuzhan Koç, aynı yere Murat Dalkılıç’ın da geleceğini öğrendi. Koç, Dalkılıç’ı arayıp ‘Gelme’ dedi.

Eski eşler Merve Boluğur’la Murat Dalkılıç, artık iki düşman oldu. İkilinin yüz yüze gelip moralinin bozulmasını istemeyen ortak dostları bunun için devreye girdi.

Öyle ki, önceki akşam ortak dostları Cüneyt Öztürk’ün evindeki partiye davetli olan Boluğur ile Dalkılıç, piştinin eşiğinden döndü.

“GELMESEN DAHA İYİ OLUR”

İkilinin ortak dostu Oğuzhan Koç, iddiaya göre partiye sevgilisi Hande Erçel’le katılması beklenen popçuyu aradı. “Merve de burada. Gelmesen daha iyi olur” dediği konuşulan Koç, bu hamlesiyle geccede yaşanabilecek tatsız bir olayın önüne geçmiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.