Merve Boluğur, neden yüzük takmadığını açıkladı

Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur, neden yüzük takmadığını açıkladı.

Merve Boluğur 2015 yılında popçu Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir törenle evlenen çift, 2 hafta önce boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme geldi.

YALNIZ KATILMIŞTI

Murat Dalkılıç’ın evi terk ettiği iddia edildi, ünlü popçu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla ‘mutluyuz’ mesajı verdi. Ancak Dalkılıç’ın yakın dostu Murat Boz’un doğum günü partisine yalnız katılmasıyla kafaları yeniden karıştırdı.

Çıkan haberlerle ilgili hiçbir açıklama yapmayan Merve Boluğur, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Dizisi erken final kararı alan Merve’nin parmağında eşinin hediye ettiği tek taş yüzüğün olmaması dikkat çekti.

“AYRILIK YOK”

Merve Boluğur önceki akşam Arnavutköy’deydi. Genç oyuncu, “Alyansınızı çıkardığınız için Murat Dalkılıç’la boşanma kararı aldığınız söyleniyor, doğru mu?” sorusuna yanıt verdi: “Biz zaten yüzük takmıyorduk. Ayrılık yok.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.