Merve Boluğur ‘Kendisine çiçek gönderdi’ iddialarına cevap verdi

Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde kendisine gelen çiçekleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Fotoğrafı gören takipçileri oyuncuya ‘Kendisine çiçek gönderdi’ iddialarında bulununca, Boluğur’dan açıklama geldi.

Merve Boluğur, geçen günlerde evine gelen çiçeklerin fotoğraflarını paylaşmış, “Kendine çiçek mi gönderdin?” şeklinde yorumlar almıştı. Instagram hesabından ilk kez canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtlayan Boluğur, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim göndermiyorum! Öyle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek ‘alırım’, o ayrı.”

Boluğur’un bu sözlerinin ardından çiçekleri kimin gönderdiği ise merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.