Merve Boluğur, DM’den inanılmaz teklifler aldığını itiraf etti

Merve Boluğur, modacı arkadaşı Amor Garibovic ile birlikte önceki gün Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç’tan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen oyuncu Merve Boluğur, modacı arkadaşı Amor Garibovic ile birlikte önceki gün Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Boluğur, gazetecilerin sorularını yanıtladı

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUM”

Boluğur, “Çok ince eleyip, sık dokuyan birisiyim. Hatta takıntı derecesinde… Başak burcunun getirdiği bir özellik sanırım. O yüzden çok içime sinsin istiyorum. İnternet işlerini seviyorum. Çok güzel işler yapılıyor son zamanlarda. Ben de tabii ki içinde yer almak istiyorum” dedi.

blank

YENİ YILA PES OYNAYARAK GİRDİ

Muhabirlerin “Yılbaşını nerede geçirdiniz?” sorusuna yeni yıla İstanbul’da evinde PlayStation oynayarak girdiğini söyleyen Boluğur, açıklamalarıyla şaşırttı.

“DM’DEN İNANILMAZ TEKLİFLER ALIYOPRUM!”

Oyuncu, “Yeni yıla evimde PlayStation oynayarak girdim ve rakip tanımıyorum kendime. Instagram’dan bu konuyla alakalı inanılmaz teklifler alıyorum. DM’den yürüyorlar, hatta koşuyorlar o derece yani ama ben iddalıyım, kimseye oyun vermem. Rakip varsa çıksın karşıma!” diyerek rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.