Merve Boluğur bunalımda mı?

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Merve Boluğur’dan flaş bir hamle geldi. Son zamanlarda hakkında bunalımda olduğuna dair pek çok haber çıkan Boluğur, tüm arkadaşlarını Instagram’dan sildi.

Oyuncu Merve Boluğur şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2015 yılında evlenmiş, 2017’de ise boşanma kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda boşanma travmasını atlatmak için destek aldığı ortaya çıkan Boluğur, son olarak şaşırtan bir hamlede bulundu.

DOSTLARINI SİLDİ!

Bir süredir gündemden uzak duran oyuncu, tüm dostlarını sosyal medya hesabından sildi. Yakın dostlarıyla arasına mesafe koyan Merve Boluğur’un bundan sonra kimseyle görüşmeyeceği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.