Mertkan Erkan ve İdil’den “Gelme”

Mertkan Erkan, son dönemlerin yükselişe geçen isimlerinden bir olan genç söz yazarı ve besteci, şimdi de yeni şarkısı ” Gelme ” ile yeni teklisini çıkarmaya hazırlanıyor. Bu şarkıda ona yetenekli söz yazarı ve vokal İdil eşlik ediyor.

Sevginin olumlu ve olumsuz yönlerini konu alan bu şarkı, sizleri uzun bir yolculuğa çıkaracak. Bir yandan sizi duygusal bir boşluğa sürüklerken bir yandan dance pop altyapısı ile sizi dans pistlerine sürükleyecek.

İdil Hakkında:

Idil, İstanbul ve New York bazlı müzisyen/şarkı yazarı ve oyuncu. Müzik eğitimine 11 yaşında konservatuarda başladı. Lise eğitimini Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı. Ardından New York Conservatory of Dramatic Arts’ta oyunculuk eğitimi aldı. Amerika’da birçok kısa filmde ve Off-Broadway’de prodüksiyonda yer aldı. Oyuncu olarak çalıştığı sırada müziğe olan tutkusunu kaybetmedi. Pandemiden önce, sürekli sürekli kendi şarkılarını yazmaya devam etti. Kariyerine müzik alanında da devam etmeye karar veren İdil Youtube’da coverlar yayınladı. Sosyal medya aracılığıyla bir çok müzisyen ve prodüktörle tanıştı. İlk parçası ”Feel The Pain” LAB Recordings etiketiyle yayınladı.

Mertkan Erkan Hakkında:

1995 Ankara doğumlu Mertkan Erkan, Ankara Üniversitesi DTFC oyunculuk bölümü mezunu. Mezun olduktan sonra kariyerine İstanbul’da devam etme kararı aldı. Çocukluğundan beri birçok enstrüman çalabilme yeteneğini, yazarlığıyla birleştirerek beste yapmaya başladı. Kendi bestelerini yaparken, birçok tanınmış sanatçının da söz ve müzik işlerine hayat verdi. Hem oyunculuk hem müzisyenlik maratonuna tam gaz devam ederken, oyunculuk kariyerinde de büyük ilerleme kaydetti. Gain, Kanal D gibi birçok kanal ve platformda aldığı roller ile yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Bireysel olarak kaydettiği bestelerinin gördüğü ilgi, üretim konusunda motivasyonunu artırdı. Şimdilerde albüm hazırlığında olan sanatçı, sevenleriyle buluşacağı konserleri heyecanla bekliyor.

”İdil, Mertkan Erkan – Gelme” Parça Sözleri

Kendimi yine ben buldum sende

Gider adımlarım geriye

Dönmek istemem hiçbir yere

Anladım ki hiç kaçışı yok

Geldim artık bu yolun sonu

Sevmenin neden bu yanı zor

Üstüne üstlük, kendime küstüm

Arkandan hep saydım, sövdüm

Kurtuldum bak, gerçeği gördüm

Sonumuz kısır döngü

Üstüne üstlük, kendime küstüm

Arkandan hep saydım, sövdüm

Kurtuldum bak, gerçeği gördüm

Sonumuz kısır döngü

Unutmadım

Yaşattığın

O ani acıyı

Bu yüzden

Gelme benim için çok geç artık

Sevme kalbimi çok kanattın

Desem de sana ayrı zaafım

Bilsem de bu sefer ikinci bi şans yok

(Mertkan)

Gözlerin gel diyor ağzınsa gelme

Yokluğunda kayboldu şu dengem

Hani aşkımız tanımalı engel (ooo, o)

Bi günüm yüksek bi günümse bad vibe

Seninleyken çengel bile redlight gibi

Elimi tuttum yüzüme baktım

Seni buldum uykumu sattım

Kırık kalbim biraz abarttım

Artık hatıraların yasaklı

Ve bu sandım ve de başa sardım

Desede farklı neden hep aynı

Kendini söndür beni yaktın

Güneşe tutunamam, evim aydır

(İDİL)

Gelme benim için çok geç artık

Sevme kalbimi çok kanattın

Desem de sana ayrı zaafım

Bilsem de bu sefer ikinci bi şans yok

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.