Mert Nişel, NN Hayat ve Emeklilik Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak atandı

NN Hayat ve Emeklilik’in Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CFO) görevine Mert Nişel getirildi. Yasal düzenlemelerin ardından Mert Nişel, 1 Haziran itibarıyla üst yönetim ekibinin bir parçası olarak Genel Müdür Anna Grzelonska’ya bağlı olarak çalışmaya başladı.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik’in Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mert Nişel getirildi.

Yaklaşık 19 yıllık deneyime sahip olan Mert Nişel, BNP Paribas Cardif Insurance ve Ernst & Young’da çeşitli finans pozisyonlarında görev aldı. Mert Nişel son olarak 2015 yılından bu yana GroupM bünyesinde Finans Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 1 Haziran itibarıyla NN Hayat ve Emeklilik yönetim ekibine katılan Mert Nişel, Finansal Planlama ve Raporlama, Finansal Operasyonlar, Satınalma ve Yatırım Yönetiminden sorumlu Finans Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.