Mersin’e 67 Atak otobüs teslim edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 67 adet 8 metrelik Karsan Atak otobüsü teslim edildi.

MERSİN (İGFA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası katkılarıyla açtığı araç alımı ihalesini geçtiğimiz aylarda kazanan Karsan, 118 adet Menarinibus Citymood CNG’li otobüsü de Mersinlilerin kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Karsan, Türkiye’de yerel yönetimler özelindeki en yeni teslimatını da Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Anahtar teslim törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Müdürü Bayram Demir ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Karsan İç Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu ve Karsan Satış Müdürü Adem Ali Metin katıldı.

Karsan CEO’su Okan Baş,kentlerin toplu ulaşım çözümlerine destek sağlamaya devam ettiklerini belirterek, “Tarihi ve modern dokuya sahip Akdeniz sahil şeridinin en güzel kentlerinden Mersin’e yönelik yaptığımız bu teslimatın şehrin toplu taşıma çözümleri için son derece kıymetli olduğuna inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz teslimatların ardından Mersin halkı, şehir içinde daha konforlu ve daha güvenli biçimde seyahat edebilecek” diye konuştu.

Söz konusu teslimatların ardından Karsan’ın Mersin’de hizmet veren toplam araç sayısının 272 adede çıkması planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.