Mersin Yenişehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında

Mersin Yenişehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi destek sağlamak amacıyla 2 yıl önce hayata geçirdiği Yenişehir Halk Kart’ı talepte bulunan ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren ve dar gelirlilere destek veren Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Yenişehir Halk Kart uygulamasından yüzlerce aile yararlanıyor. Yenişehir Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla sadece anlaşmalı yerel esnaftan alışveriş yapabiliyor. Yenişehir Halk Kart uygulaması hem dar gelirli vatandaşlara hem de yerel esnafa can suyu oluyor.

Başkan Özyiğit, “En büyük arzumuz bu zor günleri bir an önce geride bırakmak”

Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Ekipleri, Yenişehir Halk Kart başvurusu yapan ve yapılan incelemeler doğrultusunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere kartlarını ulaştırmaya devam ediyor. Ekipler, Temmuz ayı içerisinde 50 haneye daha Yenişehir Halk Kartlarını ulaştırdı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yanlış ekonomi politikalar nedeniyle içerisinde bulunduğumuz enflasyonist ortam maalesef beraberinde olumsuz sonuçları da getiriyor. Vatandaşlarımız yaşadıkları geçim sıkıntısı karşısında çaresiz. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz bu süreçte Yenişehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek olmak için gayretle çalışıyoruz. Ev eşyasından giyeceğe, gıda yardımlarından aşevi hizmeti ve Yenişehir Halk Kart ile sağladığımız nakdi desteğe kadar hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz. En büyük arzumuz bu zor günleri bir an önce geride bırakmak ve rahat bir nefes alabilmek” diye konuştu.

Öte yandan vatandaşlar, 444 33 54 numaralı Yenişehir Halk Masası’nı arayarak, Yenişehir Halk Kart hakkında detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.