Merih Demiral, Manchester United ve Arsenal’ın transfer listesine en tepeden giriş yaptı

Juventus’ta bu sezon yalnızca 90 dakika süre alabilen Merih Demiral, Premier Lig ekipleri Manchester United ve Arsenal’ın transfer listesine en tepeden giriş yaptı.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Merih Demiral, Premier Lig devleri Manchester United ve Arsenal’ı peşine taktı.

Ada basınında yer alan haberlere göre; Chiellini’nin sakatlığına rağmen De Ligt’ın arkasında kalarak forma şansı bulamayan milli futbolcu, İtalyan temsilcisinden ayrılmaya sıcak bakıyor.

Devre arası transfer döneminde harekete geçmeyi planlayan Manchester United ve Arsenal’ın, Merih’in bu düşüncesinden faydalanarak resmi teklif yapmayı hedeflediği belirtildi.

La Gazzetta dello Sport’ un haberine göre teknik direktör Maurizio Sarri, sakat Giorgio Chiellini’nin iyileşmesini bekleyecek ve duruma göre Ocak ayının sonunda Merih Demiral ya da Daniele Rugani ile yolların ayrılmasına karar verecek.

21 yaşındaki genç savunmacı, bu sezon Juventus’la ligde yalnızca 90 dakika forma giyebildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.