Meral Akşener grup toplantısında konuşuyor (CANLI)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anadolu’nun artık eski Anadolu olmadığını belirterek, kimsenin dertlerinden kafasını kaldıramadığını söyledi. Akşener, Atatürk Havalimanı ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

ANKARA (İGFA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık olağan grup toplantısında TBMM’de açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen gençlerin katılım gösterdiği grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra gençlere yönelik mesajlarda verdi.

Akşener, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda pistlerin kırılmaya başlanmasına tepki gösterdi.

“Anadolu artık o eski Anadolu değil” diyen Akşener, “Hiç kimse gülümsemek için bir sebep bulamıyor. Kimse dertlerinden kafasını kaldıramıyor. Çünkü artık insanımız güne nasıl başladığını değil, günü nasıl bitireceğini düşünüyor. Sevgili gençler, AK Parti iktidarının ülkemizi içine soktuğu bu sarmaldan en çok siz etkileniyorsunuz. Koskoca bir ömrün heyecanını hissetmeniz gerekirken, her birinizin yüzünde bir hüzün görüyorum” dedi.

“KASIMPAŞALI ERDOĞAN, BEŞTEPELİ BAY KRİZ OLDU”

“Gece aç uyumanın, yoksulluğun ne demek olduğunu Saray sefasına kapılan Sayın Erdoğan bilmez, bir yüzükle yola çıkan Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan bilir” diyen Akşener, “Eskiden Kasımpaşalı Erdoğan vardı şimdi Beştepeli Bay Kriz var” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençleri ittirerek, kaktırarak, ötekileştirerek Türkiye’yi yönetemeyeceğini ifade eden Akşener, Türk Milleti’nin mayasının ve Cumhuriyetimizin mirasının gençlerde saklı olduğunu söyledi.

Akşener, adaletle özgürleşen, liyakatla eşitlenen, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’yi el ele, kol kola hep birlikte oluşturacaklarını belirtti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.