Merakla beklenen “Benim Adım Melek”in ilk tanıtımı yayınlandı!

Melek’in hayat mücadelesi herkesi derinden etkileyecek…

TRT 1’in Eylül ayında ekranda olacak merakla beklenen dizisi Benim Adım Melek’ten ilk tanıtım geldi. Yapımını Üs Yapım’ın, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncular Orhan Güner ile Şerif Sezer yer alıyor.

Berlin’den Antep’e uzanan bir yolculuk!

Ailesinden ve memleketinden uzakta bir hayat mücadelesi veren Melek’in hikayesini ekrana getirecek dizinin çekimleri Almanya ve Belgrad’ın ardından Antep’te devam ediyor. Benim Adım Melek’te, bir annenin çocuklarına olan sevgisini için neler yapabileceği de izleyici ile buluşacak.

“Annelik vazgeçmek değil, çocukları için yaşamak…”

Etkileyici hikayesiyle izleyicileri derinden etkileyecek Benim Adım Melek’te; yıllar önce babasının kararını hiçe sayarak yuvasını terk eden Melek, yaşadıklarını taşıyamayacak hale geldiğini, sarsıcı bir haberle anlayacak. Tam hayattan ümidini keserken anneliğin vazgeçmek değil, çocukları için yaşamak olduğunu fark edecek olan Melek, kendini yeni bir maceranın içinde bulacak.

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Benim Adım Melek, Eylül’de TRT 1’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.