Merakla beklenen Babil dizisinde Ayşe’yi Aslı Enver canlandırıyor!

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi, 17 Ocak Cuma Star TV’de yayınlanacak.

Babil’de Ayşe karakterini canlandıran Aslı Enver; Babil’in senaryosunu ilk okuduğumda senaryonun akışını ve hikayeyi çok sevdim. Ayşe’nin kendi özelindeki gizemi ve kuvvetli bir karakter olması beni heyecanlandırdı.” Dedi.

Ayşe, İrfan’ın hem peşinde hem yanında hem karşısında!

Aslı Enver’in canlandırdığı Ayşe, Süleyman’ın şirketinde çalışmaktadır ve İrfan ile bu vesileyle tanışır. Ancak Ayşe, görünenin ötesinde bir gündemi olan, fedakâr, güçlü bir kadındır. Ayşe’nin ortaya çıkartması gereken bir sır vardır. Hayat, Ayşe’yi bu sırrın peşinde giderken İrfan’la bazen karşı karşıya bazen yan yana getirecektir.

Merakla beklenen Babil dizisinde, Eda karakterini Nur Fettahoğlu canlandırıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.