Merakla beklenen “Alice Harikalar Diyarında” müzikali izleyiciyle buluştu

Bugüne kadar 174 dile çevrilen “Alice Harikalar Diyarında”dan sahneye uyarlanan “Alice” müzikali dün akşam prömiyerini yaptı. Twitter’da gündem olan Alice Müzikali’ne övgü yağdı. İşte o yorumlar…

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Alice müzikali, dün akşam prömiyerini yaptı.

Serdar Biliş’in yönetmenliğindeki Alice ismiyle uyarlanan müzikalde Serenay Sarıkaya, Alice karakteri ile izleyiciyle buluşacak.

Öte yandan Ezgi Mola Kraliçe, Enis Arıkan Tavşan, Şükrü Özyıldız Şapkacı, İbrahim Selim Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Sosyal medyada da çok konuşulan Alice Müzikali izleyicilerden tam not aldı.

Twitter’da Alice hastagi ile gündem olan modern müzikale herkes adeta bayıldı. Özellikle Serenay Sarıkaya’nın çok beğenildiği Alice Müzikali izleyenleri büyüledi.

Serenay Sarıkaya Alice Müzikali’nde, kendini yaşadığı hayatın içine sıkışmış hisseden, bir mobil uygulamanın çağrısına uyup beyaz tavşanı takip ederek sanal dünyaya dalan Alice’i canlandırıyor.

Alice Müzikali için; “Serenay Sarıkaya’nın asla olduğu yerde saymayıp hep kendini geliştirmesi!”, “Serenay ve Şükrü Özyıldız çok yakışmış!”, “Modern yorumlama harika olmuş!”, “Böyle güzel insaları bu projede sahnede izlemek olağanüstüydü!” gibi yorumlar yapan izleyiciler, müzikali çok beğendi.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Dün izleyici ile buluşan Alice Müzikali’ne Hadise, Bergüzar Korel – Halit Ergenç, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Ceyda Düvenci, Çağla Şıkel, Nil Karaibrahimgil ve Onur Saylak izledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.