Merakla beklenen “Alef” ekran için gün sayıyor!

“Her Sır Önce Sahibini Yakar” Gizemli cinayetler sırlarla dolu bir dünyanın kapısını açıyor.

BluTV ve FX’in ortak projesi Alef; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı kadrosuyla yayın tarihi için geri sayıma başladı. Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef’in yönetmenliğini Emin Alper, senaristliğini Emre Kayiş, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor. ALEF yakında yayınlanacak ilk bölümünden itibaren izleyenleri gizem ve aksiyonla dolu bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu Melisa Sözen, gizemli cinayetlerin izini süren Kemal ve Settar’ın yolculuğuna dahil oluyor ve bir İslam tarihi doktoru olan Yaşar’a hayat veriyor. Yaşar, bu yolculukla birlikte aradığı sırrın bir parçasının da kendisinde olduğunu öğrenecek.

Melisa Sözen: “Sürükleyici ve seyir zevki yüksek bir hikaye”

Yönetmen Emin Alper’le birlikte çalışmayı çok istediğini söyleyen Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ile çok uzun zamandır birbirlerini tanıdıklarını ama ilk kez aynı projede çalışma şansı yakaladıklarını, Ahmet Mümtaz Taylan’la ise yıllar içinde birçok kez aynı projede yer aldıklarını ve tekrar birlikte oynama şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Hem senaryoyu okuduğunda hem sahneleri izlediğinde “İyi ki bu işin içinde olmuşum’’ diyen Sözen, bu çok katmanlı hikayenin sürükleyici ve seyir zevki yüksek bir iş olduğunu belirtti.

Yaşar, soru işaretlerini çözebilecek mi?

Yakında BluTV ve FX’te izleyicisiyle buluşacak olan ALEF, Kemal ve Settar isimli iki dedektifin gizemli bir cinayet serisinin kapısını aralamasıyla başlıyor. Ancak sırlar çözüldükçe ve ipuçları ortaya çıktıkça karşılarındaki seri katilin cinayetler ile ilgili farklı motivasyonlarının olduğu anlaşılmaya başlıyor.İslam tarihi profesörü olan Yaşar, katilin bıraktığı ipuçlarını çözmek için Kemal ve Settar’a yardım edecek. Ancak bu yolculukta çözeceği tek sır katilin sakladığı olmayacak.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.