‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha ekranlara geldi

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu’yu ağırladığı yeni bölümünden bir tanıtım daha ekranlara geldi. Tanıtımda, Sinem Uslu’nun saçları şampuan reklamı çekiminden bir gün önce yanarken Bahtiyar Engin kendisini binanın tepesinden atmaya kalkıyor.

YouTube video

Sevilen dizi ‘Menajerimi Ara’nın 42. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Sinem Uslu’nun saçları Kıraç’ın (Barış Falay) ayarladığı sponsorlu maşa ile yanınca başarılı oyuncu, soluğu ajansta alıyor. Ertesi gün şampuan reklamı çekimi olan Uslu’ya menajeri Kıraç’ın nasıl bir çözüm bulacağı merakla beklenirken Çınar’ın (Fatih Artman) oyuncusu Bahtiyar Engin, setin ortasında bir binanın tepesine çıkarak kendisini aşağı atmaya kalkıyor. Bunu duyan Çınar, panikle sete gelirken Çınar’ın hayatla ilgili söylediği anlamlı sözler dikkat çekiyor. Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş) cephesinde sular durulmuyor. Dicle’nin yönetmen arkadaşı Sinan’ın (Eray Ertüren) Barış’ın oyunculuğuyla ilgili söylediği sözlerin ardından Barış, sinirlerine hakim olamayarak Sinan’a yumruk atıyor. Bununla beraber tanıtımda Kıraç ve Gülin’in (Gamze Karaduman) el ele olması akıllarda soru işareti yaratırken bu anlar eğlenceli bir bölümün daha sinyallerini veriyor.

Kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.