‘Menajerimi Ara’nın 39. bölümünden ilk tanıtım izleyicilerle buluştu

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın Pazar günü yayınlanacak olan 39. bölümünden ilk tanıtım izleyicilerle buluştu. Ceyda (Özge Borak) ve Dicle (Ahsen Eroğlu) arasındaki iplerin iyice gerildiği tanıtımda, Ceyda Dicle’den kurtulma fikrini kafasına koyuyor. Dizinin sürpriz konuklarından Mustafa Kırantepe, liseden beri kendisine aşık olan Aysel (Duygu Karaca) tarafından kaçırılıyor.

YouTube video

‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Mustafa Kırantepe ve Duygu Karaca’nın yeni bölümün sürpriz konukları arasında yer aldığı bölümde Kırantepe, liseden beri kendisine delicesine aşık olan Aysel (Duygu Karaca) tarafından kaçırılıyor. Çukur dizisinin final bölümü öncesi ortadan kaybolan Kırantepe, çekimlere yetişememe ve final bölümünün sızdırılması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Kıraç ise her yerde oyuncusu Mustafa Kırantepe’yi arıyor. Alper’in (Erdem Akakçe) menajerliğini üstlenmesinin ardından Ceyda’nın Dicle’ye karşı olan öfkesi büyüyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.