Menajerimi Ara’dan yeni tanıtım izleyiciyle buluştu

Ay Yapım’ın Star TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Menajerimi Ara’dan yeni tanıtım izleyiciyle buluştu. Tanıtımda Peride (Ayşenil Şamlıoğlu), Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) fotoğrafını basına sızdıran kişinin Beren (Yaprak Medine) olduğunu bütün ajansa açıklarken Kıraç (Barış Falay), Beren’in bu kadar ileri gidebileceğine inanmıyor. Dicle ise Kıraç’ın bu tavrına isyan ediyor.

YouTube video

‘Menajerimi Ara’nın heyecan dolu 30. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımında Beren’in Dicle ve Barış’ın ilişkisini ifşa etmek için yaptıkları ortaya çıkarken, Kıraç duyduklarına inanmakta güçlük çekiyor. Bu durum Dicle’yi öfkelendirirken, genç kadının babasına isyan ettiği anlar dikkat çekiyor. Duyduklarıyla deliye dönen Kıraç, Beren’den hesap sorarken ikili büyük bir tartışma yaşıyor. Yaşanan bu olaylar Dicle ve Beren’i bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Dicle geçtiği bu zor dönemde Barış’ın yanında olmasını isterken, Barış’ın bunalımdan çıkıp sevgilisine destek olup olamayacağı ise gizemini koruyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.