Menajerimi Ara’da İrem Derici ve Kalben sürprizi

‘Menajerimi Ara’ dizisinin yarın akşam yayınlanacak 26. bölümünden eğlenceli sahnelerin yer aldığı yeni tanıtım yayınlandı. İrem Derici ve Kalben’in konuk olduğu yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Derici yeni bir aşkın peşine düşerken Kalben spiritüel bir ruh haline giriyor.

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümündeki renkli konuklarıyla yarın akşam izleyicilerine eğlenceli saatler yaşatacak. 26. bölümden yayınlanan tanıtımda; diziye daha önce de konuk olan İrem Derici Ego Ajans’ın kapısını yeniden çalıyor. Dicle (Ahsen Eroğlu) ile dertleşen Derici etrafında sevgili adayı bile olmamasından dert yanarken Dicle onu sosyalleşmesi için bir partiye götürüyor. İmaj değiştirerek partiye katılan Derici’nin burada aşkı bulup bulamayacağı merak konusu olurken Kalben’in girdiği ruh hali etrafındakileri korkutuyor. Kalben’in ekip arkadaşı menajeri Çınar’dan (Fatih Artman) yardım isterken Çınar, Kalben’in girdiği spiritüel ruh hali karşısında ne yapacağını şaşırıyor. Dicle ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından Dicle’yi korumak isteyen Kıraç (Barış Falay) onunla ciddi bir konuşma yapıyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.