‘Menajerimi Ara’ kadınları setten tüm emekçi kadınları selamladı

Ay Yapım’ın ilgiyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın kadınları sette 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. 3 kuşaktan kadınların bir araya geldiği projenin oyuncuları ve ekibi birlikte kameralara poz verdi.

YouTube video

Yönetmen Deniz Çelebi Dikilitaş imzalı, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Duygu Şen gibi güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en sevilen işlerinden biri olan ‘Menajerimi Ara’nın kadınları sette 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Farklı nesillerden bir araya gelen oyuncu kadrosu ve ekibiyle ‘Menajerimi Ara’ kadınları setten tüm emekçi kadınları selamladı.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.