‘Menajerimi Ara’ da heyecan sil baştan!

Ay Yapım’ın Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 43. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

Cem Belevi, Nursel Köse, Ekin Ekinci ve Mehmet Esen’in konuk olduğu dizinin yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda Kıraç (Barış Falay) ve Dicle (Ahsen Eroğlu), çapkınlığıyla bilinen Cem Belevi’yi Dicle’nin cast direktörlüğünü yaptığı film için ikna etmek ve Ceyda’ya (Özge Borak) kaptırmamak için Gülin (Gamze Karaduman) üzerinden bir plan yaparken Çınar’ın (Fatih Artman) Arzu’nun (Zeynep Oymak) annesiyle tanıştığı anlardaki gerginliği dikkat çekiyor.

YouTube video

‘Menajerimi Ara’nın 43. bölümünden yeni bir tanıtım daha seyirciyle buluştu. Cem Belevi, Nursel Köse, Ekin Ekinci ve Mehmet Esen gibi isimlerin sürpriz konukları arasında yer aldığı bölümde Cem Belevi için mücadele eden Kıraç ve Dicle, sevilen sanatçının çapkınlığını kullanarak Gülin ve Emrah’ı (Semi Sırtıkkızıl) da dahil ettikleri eğlenceli bir plan yapıyorlar. Ceyda’nın Kıraç’ın kaldığı otele yaptığı sürpriz ziyaret kafaları karıştırırken Çınar, Arzu’nun annesiyle tanışıyor. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Dicle’ye sarf ettiği cümleler ikilinin arasının iyice açıldığının habercisi olurken Dicle’nin bu sözlerden sonra Barış’a karşı nasıl bir tavır alacağı ise merak uyandırıyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.