Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce İzmir’e Geliyor

Memleket Partisi’nde geçtiğimiz hafta yaşanan üst düzey istifa gelişmeleri sonrasında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Partisi’nin yol haritasını çizmek için geçtiğimiz Perşembe günü İl Başkanlarını ve Parti Meclisi üyelerini Ankara’daki Genel Merkezi’nde toplayarak bir araya gelmişti. Tüm bu yaşananlardan sonraki ilk MYK toplantısını PM ile birlikte gerçekleştirmek üzere çarşamba günü İzmir’e geliyor. Muharrem İnce’nin aynı gün İzmir’de basınla bir araya gelerek basın toplantısı yapması da bekleniyor.
Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz Genel Başkan Muharrem İnce’nin aynı gün saat 18.00 de Bornova Çamdibi Katlı Pazaryeri’nde esnafla buluşup bir dizi görüşmeler yapacağını ve basın mensuplarıyla toplantı detaylarını daha sonra paylaşacağını bildirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.