Memleket Partisi Bursa’da olağanüstü seçime gidiyor… Genel Başkan İnce 11 Ağustos’ta Bursa’ya geliyor

Bursa’da geçen yıl Ağustos ayında olağan genel kurulunu gerçekleştirerek kurucu başkan Güner Aklan ile devam kararı alan Memleket Partisi İl Başkanlığı, seçimlere hazırlık konusunda olağanüstü genel kurul kararı aldı. İl Başkanlığı için ilk aday açıklaması Mudanya’dan geldi. Genel Başkan Muharrem İnce, 11 Ağustos’ta Bursa’ya geliyor.

BURSA (İGFA) – Memleket Partisi Bursa İl Başkanlığı, 21 Ağustos’ta olağanüstü genel kurula gidiyor. Olağanüstü için İl Başkanlığı’na ilk adaylık açıklaması Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım’dan geldi.

“MEMLEKET’İN BAYRAĞINI BURSA’YA ÇEKECEĞİZ”

Yıldırım, öncelikli hedefinin Memleket Partisi’ni Bursa’da iktidara taşımak hedefiyle yola çıktığını belirterek, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyledi. Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, “Bursa’da yerel yönetimlere Memleket Partisi’nin bayrağını çekmek için adayım” dedi.

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı da, sosyal medya hesabından “Göreve geldiğimizden beri Memleket için ‘Yıldırım’ hızıyla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Durmak yok yola devam; birlikte başaracağız” mesajıyla birlikte Hasan Yıldırım ve yönetiminin yaptıklarını kısa video ile paylaştı.

“SEÇİMLER ÖNCESİ YENİLENME KONGRESİ…”

Bursa İl Başkanı Güner Aklan ise, seçimlere hazırlık amacıyla kadrolarını yeniden oluşturmak isteyenler için böyle bir karar alındığını belirtti.

Başkan Aklan, İl Başkanlığı’ndaki olağanüstü genel kurul sonrasında Bursa’da yeni ataması yapılan Osmangazi, Nilüfer, Gemlik ilçelerinin olağan genel kurullarını yaparken, bu ilçelerin dışında kadrolarını yenilemek isteyen bazı ilçelerin de ‘olağanüstü’ sürece katılacağını söyledi.

Aynı zamanda Bursa’da Memleket Partisi’nin kurucu İl Başkanı olarak geçen yıl yapılan olağan genel kurulda güven tazeleyen Güner Aklan’ın yeni döneme ilişkin aday olup olmayacağının Genel Başkan Muharrem İnce’nin Bursa programı sonrasında netleşeceğini kaydetti.

MUHARREM İNCE BURSA’YA GELİYOR

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 11 Ağustos Perşembe günü Bursa’da olacağını duyuran İl Başkanı Güner Aklan, saat 15.00’te Mustafakemalpaşa ilçesiyle başlayacağı programlarda, sırasıyla Karacabey, Mudanya ve Gemlik’te esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğini duyurdu.

Genel Başkan İnce’nin Bursa programı ardından günü Yalova’da tamamlayacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.