Memduh Büyükkılıç’a ‘yılın başkanı’ ödülü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında KAYMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Şehir Kütüphanesi projeleri ile iki ayrı kategoride “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 12.’si düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni’ne video konferans yöntemi ile katılan Başkan Büyükkılıç, proje ve uygulamalarını takdir eden Özelkalem Dergisi’ne teşekkür etti.

Kayseri’deki programları nedeniyle İstanbul’daki ödül törenine katılamayan ancak video konferans aracılığı ile törene uzaktan bağlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Uzakta da olsak gönüllerimiz sizlerle” diyerek başladığı konuşmasında, proje ve çalışmalarını takdir ederek ödüllendiren Özelkalem Dergisi’ne teşekkür etti.

Bu sene 12.’si yapılan ve aralarında, kültür sanat ve turizm etkinlikleri kategorisinde ‘Şehir Kütüphanesi’ ve E-belediyecilik kategorisinde ise ‘Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)’ uygulaması ile ödül alarak yılın belediye başkanı ödülüne layık görülen Büyükkılıç’ın başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yer aldığı toplam 23 belediye de ödül aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.