Meltem Cumbul’dan Demet Akalın’a otoyol tepkisi!

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde İstanbul-İzmir otoyolundaki deneyimini paylaşmış ve sosyal medyadan tepki almıştı.

256 TL olan otoyol geçiş ücretine ucuz diyen Demet Akalın, sosyal medyadan büyük tepki çekti. Bir kullanıcının “Geçiş garantileri gerçekleşmezse müteahhitlerin ödemeleri belli bir gelir grubu tarafından yapılsın. Halkın kullanmayacağı yolun parası halkın vergileriyle değil Demet Akalın gibi kolay para kazananlar ödesin… ” yorumuna da cevap veren Demet Akalın, “Kolay kazanılan paramdan Allah’a şükür hasta çocuklara da Mehmetçiğe de yetişiyorum! Bu kin ve bu düşüncenle seni Allah’a havale! Kolay dediğin parada 23 senem var konserlerimi dolduran sevgi seli var!” dedi.

Demet Akalın’a Meltem Cumbul da “Demet Akalın, asgari ücret 2 bin tl, o yol 500 tl… Senin gelirin 600 bin tl diyelim, o yol sana 150 bin tl olsun ve bir daha geç bakalım, pahalı mı, değil mi?” diyerek tepki gösterdi.

Fatih Altaylı’dan Demet Akalın’a: Kızcağız sallamış biraz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.