Melis Sezen, Murat Dalkılıç iddialarını yalanladı

Şarkıcı Murat Dalkılıç’la adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Melis Sezen, iddiaları yalanladı.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Aşk hayatıyla bir türlü gündemden düşemeyen şarkıcı Murat Dalkılıç yine yeni bir aşkla gündeme geldi. Popçu bu sefer de ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel’in yakın arkadaşı Melis Sezen ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde.

İDDİALARA YANIT GECİKMEDİ

Güzel oyuncu magazin gündeminde konuşulan aşk iddialarını sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla yalanladı. Sezen, “Son günlerde Murat Dalkılıç’la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır. Sevgili Murat’la çok güzel bir film çektik, o kadar… Sevgililik diye bir şey söz konusu değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla…” dedi.

HANDE’NİN YAKIN ARKADAŞI

Öte yandan Melis Sezen, Hande Erçel’in yakın arkadaşı. Hatta ikili birlikte Siyah İnci dizisinde de rol aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.