Melis Kar’ın ‘Kadın’ video klibi Harry Styles’in ‘Falling’ klibinde birebir aynısı kullanıldı

Melis Kar’ın Ocak ayında yayınladığı ‘Kadın’ video klibinin su altında piyano çalan görüntülerinin aynısı, geçtiğimiz günlerde yeni video klibini yayınlayan eski One Direction üyelerinin kuruduğu Harry Styles’in ‘Falling’ klibinde birebir aynısı kullanıldı.

Popüler müziğin renkli simalarından ve güçlü yorumcularından Melis Kar, Avrupa Müzik etiketli yeni teklisi ‘Kadın’ ile müzik listelerinde hızlı bir tırmanışa geçti. Melis Kar, hem cinslerine atıfta bulunduğu yeni şarkısı ‘Kadın’la yıl boyunca sahnede olup, hayranları ile hasret gidermek için bir taraftan hazırlıklarını sürdürüyor.

Çetin Tazeler’in sözünü yazdığı, bestesi Melis Kar’a ait ‘Kadın’ şarkısının mix, mastering ve düzenlemesini Ali Büyük yaptı.

Yatıya, Kaçak, Kibir, Al Dudağından Kiss, Everest gibi şarkıları ile geniş bir kitlelere seslenen Melis Kar, enerjisi ve vokaliyle müzikal iddiasını ‘Kadın’la bir adım ileriye taşıyor.

Yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği ve çekimi Ümraniye Platoları’nda gerçekleştirilen klipte Melis Kar oyunculuk performansı ve güzelliği ile göz kamaştırıyor. Klipte su altında piyano çalan kadın çekimleri 5 saatte tamamlandı.

Su Altı Piyano Sahneleri Aynı

Melis Kar’ın Ocak ayında yayınladığı ‘Kadın’ video klibinin su altında piyano çalan görüntülerinin aynısı, geçtiğimiz günlerde yeni video klibini yayınlayan eski One Direction üyelerinin kurduğu Harry Styles’in ‘Falling’ klibinde birebir aynısı kullanıldı. Güzel şarkıcı konu ile ilgili olarak ‘klibi tesadüf eseri izlediğimde yerimden düştüm. Çok şaşırdım su altı piyano çalan kadın sahnelerini birerbir aynı’ yorumunda bulundu.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.