Melikşah Altuntaş ile “Hayatımın Listesi” İş Sanat’ın YouTube Kanalında

Hayatımın Listesi her çarşamba İş Sanat’ın YouTube kanalında izlenebilir.

İş Sanat’ın yepyeni kültür sanat programı Mayıs ayında YouTube kanalında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Melikşah Altuntaş’ın hazırlayıp sunduğu “Hayatımın Listesi”nde, müzikten tiyatroya, sinemadan edebiyata güncel konular konuşulacak. Melikşah Altuntaş’ın hazırlayıp sunduğu “Hayatımın Listesi”, 4 Mayıs Çarşamba, saat 17.00’de yayında olacak.

İlk bölümünde Nükhet Duru’yu ağırlayan Melikşah Altuntaş programda, Serkan Keskin, Zeynep Atakan, Can Bonomo, Emin Alper gibi kültür sanat dünyasının sevilen isimlerine başucu kitaplarını, favori şarkı ve albümleri sorarak seyircisi için her hafta yeni bir kültür sanat ajandası oluşturuyor.

Hayatımın Listesi her çarşamba İş Sanat’ın YouTube kanalında ücretsiz izlenebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.