Melike Öcalan’dan Vatan Şaşmaz itirafı

Bir dönem ‘Sabah Şekerleri’ adlı programı Vatan Şaşmaz ile birlikte sunan Melike Öcalan, merhum sanatçıyla ilgili bir itirafta bulundu.

Melike Öcalan, bir dönem ‘Sabah Şekerleri’ programını beraber sunduğu ve 2017 yılında hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz hakkında konuştu. 40 yaşındaki sunucu, 2. Sayfa programında, bir dönem partneri olan Şaşmaz ile ilgili duygusal bir anısını anlattı.

Melike Öcalan, “Onunla ilgili güzel anılarımı anlatabilirim. Bu hayattan ayrıldığında herkesin onu ne kadar sevdiğini gördük. Öyle hatırlamak istiyoruz” dedi.

Öcalan, “Vatan hep ‘Baba olmak istemiyorum’ derdi. Eşiyle beraber çok baba olmak istedi. ‘Sen doğurursun ben dayı olurum’ derdi. ‘Ben de çok istiyorum anne olmayı’ derdim” açıklamasında bulundu.

blank

Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.