Melih Gökçek: Bülent Arınç’ın açıklamalarını samimi bulmuyorum

Best FM’de Ufuk Karcı’nın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GÖKÇEK: ARINÇ’I SAMİMİ BULMUYORUM

Başbakan eski yardımcısı Bülent Arınç’ın, “Bana ahmak diyebilirsiniz, silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim” sözlerini değerlendiren Gökçek, “Biz ona FETÖ’nün ihanet içinde olduğunu çoktan söyledik. Bu sebeple Arınç’ın açıklamalarını samimi bulmuyorum” dedi.

GÖKÇEK: KILIÇDAROĞLU’NU ANKARA’YA BEKLİYORUM

Yarın İstanbul Taksim’de düzenlenecek demokrasi mitingine dikkat çeken Gökçek, provokatörler olabilir, Cumhurbaşkanı yada Kılıçdaroğlu aleyhinde slogan atanlar olabilir” uyarısında bulundu. “Orada parti değil sadece türk bayrağı görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nu Ankara Kızılay Meydanı’na da davet eden Gökçek, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de davet ettiği kendisine ilettiğini kaydetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.