Melda Salepçiler “Aşk Masalı”

Melda Salepçiler’in “Aşk Masalı” adlı albümü Fono Müzik etiketiyle müzik severler ile buluştu

Aslen Antalya’lı ve Antalya doğumlu olan Melda Salepçiler müzik kariyerine çok erken yaşlarda başladı. Sanatın en zor dallarından biri olan şarkı söyleme ve müzik yapma yeteneğinin sonradan değil, doğuştan geldiğini katıldığı müzik yarışmasında ortaya çıkararak tüm Türkiye ile buluşturdu. Yarışmada; Sezen Aksu’dan dinlediğimiz “Git” şarkısını seslendirerek gösterdiği muhteşem performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Melda Salepçiler; etkileyici ses rengini ve müzik icra etmesinde ki profesyonelliğini ortaya çıkaran, Her biri ayrı HİT parçalardan oluşan müzikalitesi yüksek “Aşk Masalı” adlı ilk albümünü ise Fono Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluşturdu.

YouTube video

Müzikseverlerin severek dinleyeceği “Aşk Masalı” albümünde 9 HİT parça bulunmaktadır;

1- Zaman (Söz & Müzik : Alper Çam)
2- Aşk Masalı ( Söz & Müzik: Melda Salepçiler )
3- Orman Yangını ( Söz & Müzik: Melda Salepçiler )
4- Çaresi Yok ( Söz &Müzik : Funda Maviş )
5- Aşka Uçalım ( Söz & Müzik: Melda Salepçiler )
6- Şamda Kayısı ( Söz & Müzik: Melda Salepçiler )
7- Baştan Alalım ( Söz & Müzik: Melda Salepçiler )
8- Orman Yangını ( Radio Remix)
9- Zaman ( Greek Versiyon )

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.