Mela Bedel’den yeni şarkı “Hampa”

Genç sanatçı Mela Bedel, yeni çalışması ‘Hampa’yla müzikseverlerle bir kez daha buluşuyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında çıkan ‘Alayı Yalan’la sektöre hızlı bir giriş yapan Mela Bedel ‘Hampa’yla ilk şarkısının hikayesini devam ettirdi. Alayı Yalan’la günümüz aşklarını eleştiren Mela Bedel, “İlk şarkımı aşkların sahteliği üzerine yazmıştım, bu sefer sıra dostlukta. Hampa’yı da dostlukların sahteliği üzerine yazdım” dedi.

MÜZİK SEKTÖRÜNE YENİ TARZ!

Başarılı yorumculuğunun yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle müzik sektörüne yeni bir tarz getiren Mela Bedel, ‘Hampa’ın da söz ve müziğine kendi imza attı. Düzenlemesini İbrahim Uludağ, Emir Akbulut ve İsmail İlgün’ün yaptığı şarkının klibi Behsat Veyseloğlu yönetmenliğinde çekildi. ‘Hampa’  Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.