“Mehmetçik Kutlu Zafer” güçlü kadrosu ile geliyor

Yapımcılığını Bozdağ Film ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği TRT1’in iddialı dizilerinden “Mehmetçik Kutlu Zafer” 23 Ekim Salı günü seyircisiyle buluşuyor.

Türkiye tarihinin ilk tohumlarının atıldığı “Mehmetçik Kutlu Zafer” dizisinde artık zafere koşuluyor.

Yapımcısı olduğu gibi senaryosu da Mehmet Bozdağ tarafından kaleme alınan; yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği “Mehmetçik Kutlu Zafer”, Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatıyor.

Türkiye’nin en büyük platosunun oluşturulduğu ve dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı; sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe de tarih yazacak “Mehmetçik Kutlu Zafer” yeni sezonunda birbirinden başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak olan “Mehmetçik Kutlu Zafer”de İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı rol alıyor.

Kostümlerinden, dekorlarına yayınlandığı ilk sezonda da adından sıkça söz ettiren “Mehmetçik” artık kaybetmenin ve esaretin sonuna gelindiği yepyeni sezonuyla “Kutlu Zafer” olarak yoluna devam ediyor.

Esareti kabul etmeyen kahramanların dünyanın en güçlü ordularından birine karşı verdiği mücadeleyi çarpıcı bir dil ve görsel bir şölenle ekrana yansıtan “Mehmetçik Kutlu Zafer” 23 Ekim Salı günü TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.